2021 Yılında Tatil merkezi Çeşme - Sava Yat Kiralama
tatil-merkezi-çeşme
  • 22 Şubat 2021
  • Blog
  • by Sava Yat Kiralama

Türkiye’nin tatil merkezi Çeşme her yıl olduğu gibi bu yıl da rezervasyon rekoru kırıyor. Oteller, Kiralık Villalar, turlar şimdiden erken rezervasyon için çalışmalarına başladılar ve kayıt almaya başladılar bile. Şimdiden kayıt yapan tatilciler ciddi anlamda kar elde ediyorlar. Erken Rezervasyonlar sayesinde cepleri rahatlayan vatandaşlar ise bu yaz, soluğu Çeşme’de almayı planlıyor.

 

Türkiye’nin Tatil Merkezi Çeşme

Tatil merkezi Çeşme Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden birisi konumunda. Çeşme’de tatil yapmak birçok yerli ve yabancı turistin öncelikleri arasında. Gerek doğası gerek manzarası olsun tüm tatilcilerin tüm beklentilerini karşılıyor Çeşme. Çeşme’de birçok otel,  kiralık villa ve kiralık yat bulunuyor. Bu kiralama alternatiflerinin haricinde ise birçok turizm acentesi Çeşme’ye geziler düzenliyor ve bölgenin tarihini anlatıyor.

Buraya gelen yerli ve yabancı turistler ilk olarak Çeşme Kalesi’ni görmek istiyorlar ayrıca 1508 yılında Osmanlı Hükümdarı ikinci Beyazıt tarafından yapılan Çeşme Kalesi bölgenin en muhteşem turistik alanlarından birisi.

Çeşme’nin Turistik Yerlerini Gezelim

İzmir’e bağlı olan Çeşme’de gezip görebileceğiniz birçok yer var. Alaçatı’da bulunan Tarihi Yel Değirmenleri, Çeşme Kalesi’nin yakınlarında bulunan kervansaray ve Çeşme ilçe sınırına 15km uzaklıkta bulunan Eryhrai bunlardan sadece bir kaçı. Fakat buraya gelip de Alaçatı Taş Evleri ve Arkeoloji müzesini görmeden gitmek olmaz.

İşte pandemi ile bunaldığımız şu son 1 yılda hepimiz bir tatili hak ettik ayrıca Çeşme’nin bu güzel yerlerine gelip gezmek, dolaşmak ve biraz da olsa stres atmak hepimizin hakkı.