2022 Yat Kiralama Tatili - Sava Yatçılık
  • 1 Ocak 2022
  • Blog
  • by Sava Yat Kiralama

Bir yıl daha geride kaldı. 2022 yat kiralama tatili için planlar yapılmaya başlandı. Gerçekten de acısıyla, tatlısıyla, zorluklarıyla koca bir yıl daha geride kaldı. Yılın son 1 ayında döviz kurunda yaşanan dengesizlik ciddi anlamda yerli turisti etkilese de bu yükseliş maalesef yine yabancı turiste yaradı. İşte bu sebeple tüm tatil planı yapan kişiler, planlarını şimdiden yapıp uygun fiyatlarla tatil yapmayı planlıyorlar.

Yat kiralama tatilinde de sezonun ortasında yat kiralama fiyatıyla tabi ki şimdiden erken rezervasyon ile alınan fiyat aynı değil. Zaten döviz kuru artışı sebebi ile yabancı turist artık daha rahat yat kiralama yapabilecek. Bu sebeple sezon ortalarında yat kiralamak pek de mümkün olmayabilir. Bu yüzden 2022 yat kiralama tatili planlar erken rezervasyon fiyatları ile uygun fiyatlara yat kiralayabilir.

Sava Yat Kiralama hizmetlerinde birçok bölgede kiralık yatlar bulunur. Dilerseniz İstanbul, Dilerseniz Bodrum’dan yat kiralayabilirsiniz. firmamızın merkezi Çeşme’de olduğu için bu bölgeden de yatlar kiralayabilirsiniz. Hemen erken rezervasyon yaptırarak uygun fiyatlardan faydalanın…