Dünyanın En Büyük Tekne ve Yat Sergisi - Sava Yatçılık
CNR Eurasia Boat Show 2020
  • 23 Aralık 2019
  • Blog
  • by Sava Yat Kiralama

Milyonluk Yat ve Tekneler Şubatta İstanbul’da

CNR Eurasia Boat Show 2020

Dünyanın en büyük iki tekne ve yat sergisinden biri olan 15. Uluslararası Tekne Denizcilik Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı – CNR Eurasia Boat Show, 21 Şubat – 01.03.2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde binlerce denizciyi bir araya getirmeye hazırlanıyor!

Dünyanın her yerinden önemli alıcıları ağırlayan CNR Eurasia Boat Show, 85 bin metrekarelik CNR Eurasia Boat Show’da üst düzey performans, zarif bir şekilde dekore edilmiş ve dünyaca ünlü megayat, motor yat ve yelkenli tekne markalarını birleştirecek.

CNR Eurasia Boat Show 2020

Şov, ithal ve yerli megayatlar, yelkenli tekneler, motorlu yat markaları, tekne yapım ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, hava salları, iç ve dış motor markaları, yelken kulüpleri, eğitim kurumları, charter, marinas, markalar, konsepte uyan hazır giyim üreticileri ve broker firmaları dahil olmak üzere deniz endüstrisi hakkında her şeyi gösterecek.

Deniz ve yat tutkunlarının ilgisini çekecek olan CNR Eurasia Boat Show, 21 Şubat’ta başlıyor.

 

Bir önceki yıla göre % 30 daha fazla ticari hedef beklenen, şubat ayında ziyaretçi ve satış sayısında rekor kıran CNR Eurasia Boat Show, 2019’da  9 gün süren fuarda memnuniyetle karşılanan nitelikli, yerli ve yabancı alıcılara ev sahipliği yaptı. Tesiste 230 milyon dolarlık satış yapılırken, 600 milyon dolarlık ticaret hacmi elde edildi.

CNR Eurasia Boat Show 2020

Geçen yıl yapılan anket sonuçlarına göre, fuardaki ziyaretçilerin% 73’ü profesyonel alıcılardı. Gösteriye daha birçok endüstri meraklısının katılması bekleniyor. Yat sahipleri, süperyat alıcıları veya geleceğin kiracıları, yatçılık ve lüks endüstrilerindeki karar vericiler, süper yat yaşam tarzının özünü kutlamak için 2020 CNR Eurasia Boat Show’a davetlisiniz.

En iyi rotalar, en prestijli marinalar, en güvenli koylar

Denizcilik endüstrisinin en geniş ve en büyük buluşması olan CNR Eurasia Boat Show 2020, deniz tutkunlarına alternatif rota önerileri sunmakla kalmaz, liman ve marinaları keşfetmelerini de sağlar. Deniz tutkunlarını bir sonraki rüya tatillerinde yönlendirecek olan acenteler, tekne sahiplerinin en iyi deneyimlerini elde etmeleri için deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacak.

CNR Eurasia Boat Show 2020

Yeni iş ilişkileri kurmak ve uluslararası CNR Holding ağı aracılığıyla iş hacminizi artırmak için Türkiye’deki en prestijli ve renkli organizasyondaki yerinizi ayırtın!